El Palau ens convida a sortir dels seus propis límits físics i a gaudir de la música i l’art en altres escenaris.

Experiències en espais i indrets històrics i de gran càrrega simbòlica amb tres propostes d’una programació rica que apel·la a tots els sentits. El Palau, més enllà de la seva capsa de música. Més ubic que mai. Portant el seu alè pels carrers de Barcelona, als contrastos de l’Empordà o cercant els orígens dels genis.

Visita guiada La milla musical

Del Liceu al Palau: una història a banda i banda de La Rambla
15, 22 i 29.09.19, i 27.10.19. Hora d’inici: 10 h.


Un pentagrama travessa La Rambla i Ciutat Vella des del Gran Teatre del Liceu al Palau de la Música Catalana. Una història musical i emocional d’una ciutat que també s’explica a si mateixa amb la fundació de les seves grans sales, els personatges il·lustres que les han visitades i com les vivències del públic han acabat teixint la història de l’òpera, el cant coral i la clàssica a Barcelona. Viatjarem de platea a platea visitant l’interior dels dos grans temples, redescobrint la melodia de La Rambla i resseguint els ecos del Gòtic en una visita guiada que és un cant a la ciutat.


Viatge a Alemanya. Ruta Beethoven: l’origen del geni

Del 18 al 22 de setembre de 2019

Completem la immersió musical de la temporada en Beethoven amb un viatge, acompanyats del locutor de Catalunya Música i divulgador musical Joan Vives, a l’origen del geni. Passejant pel barri antic de Malines, visitant la sumptuosa catedral de Colònia, localitzant la seva residència a Bonn, trepitjant les esglésies i places de la seva vida, navegant pel Rin i explorant els salons del palau ducal de Mannheim. I com no pot ser altrament, endinsant-nos en la seva música assistint a concerts del mateix Beethovenfest i a conferències exclusives.

Cinc dies per deixar-se envair per la llegenda!

Més informació a www.baraka.cat i [email protected]


Cap de setmana creatiu amb Joan Magrané i Blanca Llum Vidal

Del 5 al 7 de juny de 2020

El petit municipi de Capmany, a l’Empordà, serà el centre d’operacions d’una estada creativa amb el compositor i la poeta convidada de la temporada. Amb Joan Magrané i Blanca Llum Vidal ens hi allotjarem un cap de setmana, allunyats del soroll de la ciutat per gaudir de recitals de poesia, petites actuacions musicals, passejades per la natura, debats, visites culturals i enològiques, rutes literàries i altres sorpreses artístiques per la comarca de l’Empordà. Cultura, tradició, inspiració i creació contemporània en comunitat amb dos dels nostres grans joves talents de la música i la poesia catalana.

Més informació: [email protected]

El Palau en ruta