Foto Mercedes Conde recollint el premi BizBarcelona

El Palau de la Música Catalana va rebre ahir el reconeixement “Barcelona mai s’atura” que atorga el Bizbarcelona per haver contribuït, durant la COVID-19, a mantenir viva la flama de la cultura a la ciutat, tot situant la música i la cultura com un bé necessari en la vida de les persones, a la vegada que ha significat també un missatge d’esperança per a la societat, mitjançant el cicle de concerts Estiu al Palau 2020. El conjunt de reconeixements es van lliurar ahir al vespre en un acte que va presidir el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, en què el Palau va ser reconegut en la categoria “Iniciatives per mantenir l’activitat empresarial”.

Com és sabut, el Palau de la Música Catalana va haver de tancar les portes el 13 de març amb motiu de la situació provocada per la COVID-19. Amb tot, el Palau va voler reobrir al més aviat possible, concretament l’1 de juliol, i ho va fer amb un renovat cicle de concerts Estiu al Palau 2020 que presentava una programació ampliada amb l’objectiu de contribuir a la recuperació del sector cultural, amb la voluntat de donar suport als músics locals i per animar el públic a gaudir novament de la música en directe al Palau de la Música Catalana amb les màximes garanties de seguretat. Un esforç que ha estat reconegut pel públic que ha assistit a les vint propostes del cicle i ara també pel saló BizBarcelona.

Sobre els reconeixements “Barcelona mai s’atura” i Bizbarcelona

Bizbarcelona, el saló de referència per a emprenedors, startups i pimes, va lliurar ahir al vespre els reconeixements “Barcelona mai s’atura”, per posar en valor la tasca de ciutadans, organitzacions, persones emprenedores, autònoms, pimes i empreses que han ajudat a mantenir l’activitat econòmica, social o cultural de la ciutat durant la COVID-19. L’acte va aplegar representants de les trenta iniciatives finalistes, així com d’entitats vinculades al món econòmic i empresarial, i de l’ecosistema emprenedor de la capital catalana.

Els reconeixements “Barcelona mai s’atura”, creats pel saló Bizbarcelona i Barcelona Activa, han valorat la feina feta per diversos col·lectius que han aconseguit sobreposar-se a l’actual context de la COVID-19 amb iniciativa, enginy i imaginació i que han pogut mantenir o ampliar la seva activitat o bé que hi han detectat una oportunitat i han apostat per la creació d’un nou negoci. Es van avaluar 95 propostes, de les quals es van escollir 30 finalistes. Finalment s’hi han reconegut 11 propostes, en tres categories: “Crear o reinventar un negoci”, “Iniciatives per mantenir l’activitat empresarial” i “Col·laboració o iniciativa compartida”.

BizBarcelona se celebra fins demà al recinte de Montjuïc, juntament amb el Saló de l’Ocupació i marquen la represa de l’activitat firal presencial a Fira de Barcelona. Ofereix més de 260 activitats, entre conferències, tallers, assessoraments i espais de networking, a més de suport, eines i recursos per impulsar la reactivació econòmica i laboral.

El Palau de la Música Catalana rep el reconeixement “Barcelona mai s’atura” del Saló Bizbarcelona, per mantenir viva la flama de la cultura a la ciutat amb el cicle Estiu al Palau, durant la COVID-19