Palau XXI és una iniciativa de mecenatge impulsada per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana amb l'objectiu de crear una comunitat de persones que mitjançant les seves aportacions vulguin viure l'entitat d'una manera més pròxima. La iniciativa proposa una sèrie d'activitats personalitzades i úniques que faran que els participants gaudeixin de la música de prop, al costat dels seus protagonistes, els artistes. L'acte de presentació de Palau XXI va tenir lloc ahir al Conventet de Pedralbes amb un concert privat amb el reconegut violoncel·lista Lluís Claret.

L'aportació per formar part de Palau XXI és de 3.000 euros anuals. Com a contraprestació a la seva aportació econòmica, els participants de Palau XXI gaudiran d'activitats especialment ideades per a ells: conferències, concerts, accés a visites privades a l'edifici i al Centre de Documentació, assajos, trobades amb artistes, prioritat en la compra d'entrades, visites culturals, xerrades musicals o la possibilitat de participar en viatges a l'estranger per assistir a reconeguts festivals de música.

El projecte Palau XXI se suma a les modalitats de mecenatge que ofereix la Fundació, per mitjà de les quals empreses i particulars donen suport a la dinamització de la vida artística de l'entitat i a l'activitat dels cors: Orfeó Català, Escola Coral i Cor de Cambra. Les seves aportacions també impulsen els projectes educatiu i social, descrits en el Pla Estratègic, que es basa en els valors de l'excel·lència, la participació, el compromís social i la catalanitat. La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana compta actualment amb 76 empreses que formen part del programa de mecenatge.

 

El Palau de la Música Catalana impulsa una nova línia de mecenatge amb el programa Palau XXI