COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

El Palau de la Música Catalana és l’escenari de l’escape room Tocata i fuga, una nova manera de gaudir i explorar el patrimoni de la sala modernista

Escape room

Aquest mes d’octubre s’ha posat en marxa l’escape room Tocata i fuga, que amb el Palau de la Música Catalana com a escenari de l’activitat suposa una nova manera de gaudir del patrimoni i dels diferents racons de l’edifici modernista, alguns dels quals fora del circuit habitual de visites (com el Centre de Documentació de l’Orfeó Català), per bé que amb dinàmiques i codis de joc propis dels escape rooms. La proposta respon a l’objectiu d’ampliar el catàleg de visites amb nous formats atractius que acostin al Palau nous públics, en el marc d’una temporada que té com a leitmotiv la paraula “Perspectives”. Es tracta d’una nova mirada sobre la història de l’Orfeó Català i l’edifici modernista que s’afegeix al catàleg de propostes que inclouen la visita lliure, la visita guiada, la visita familiar o la visita taller de dibuix Inspira.

Els visitants de Tocata i fuga accedeixen a coneixements relacionats amb la història del Palau i l’Orfeó Català amb Johann Sebastian Bach –compositor molt vinculat a la institució– i Albert Schweitzer –metge, teòleg, filòsof i reconegut organista que va tocar al Palau en diverses ocasions– com a desencadenants de l’argument. L’activitat fusiona elements de ficció amb personalitats i fites reals per viure el recinte i la seva història des d’una perspectiva innovadora.

Sobre Tocata i fuga

Els participants de l’escape room, una activitat ideada en col·laboració amb MissionLeak, formaran part d’un operatiu dels serveis secrets per acomplir una missió secreta de gran urgència: trobar els plànols d’un perillós artefacte amagats al Palau de la Música Catalana. Els participants disposen de 90 minuts per trobar els documents i destruir-los abans que caiguin en “mans enemigues”. I per aconseguir-ho hauran d’explorar el recinte modernista en una experiència única.