Diumenge vinent, 20 d'octubre, el Palau de la Música Catalana ofereix activitats per a tota la família. D'una banda, a les 12 h es programa l'espectacle del cicle Familiars al Palau Les músiques del món per descobrir les immenses possibilitats sonores de la veu. De l'altra, la institució se suma per tercer any consecutiu al Big Draw-La Festa del Dibuix amb tres sessions gratuïtes d'itinerari guiat i tallers: a les 11, 13 i 16.30 h.

Les músiques del món és un concert per a nens a partir dels 6 anys en què es proposa un viatge pels cinc continents des de les butaques de la Sala de Concerts. Guiats pel Grupo Vocal Kollage, els assistents descobriran algunes de les músiques tradicionals o populars d'arreu del món a partir de les extraordinàries recreacions vocals que ofereixen aquests cinc cantants exclusivament a cappella. (Preu: 11 euros.)

A més, el Palau ofereix, en el marc del Big Draw-La Festa del Dibuix, l'activitat Visitem i experimentem el Palau: les flors del Modernisme que consisteix en un recorregut guiat pel Palau de la Música Catalana per observar els diversos detalls ornamentals de l'edifici i les tècniques artístiques utilitzades. Després de la visita tindrà lloc un taller experimental de la tècnica dels vitralls, inspirat en les flors modernistes del Palau, dirigit per la il·lustradora Ermisenda Soy. (Entrada lliure, amb recollida prèvia d'invitacions a Taquilles del Palau; aforament limitat.)

Diumenge familiar al Palau amb l’espectacle Les músiques del món i les activitats del Big Draw-La Festa del Dibuix