DSC_0409

Després de la gran acollida que va tenir la primera edició del Dia dels Socis, celebrat el gener de l’any passat, el passat diumenge 27 de gener va tenir lloc la jornada d’enguany amb un dinar al Foyer del Palau de la Música Catalana. L’acte va incloure la presentació del projecte social i educatiu Clavé XXI, amb l’actuació d’un dels seus cors, i se sortejà un viatge per a dues persones a Berlín, del 10 al 13 de maig de 2019, per acompanyar el Cor de Noies de l’Orfeó Català que hi actuarà amb la Filharmònica de Berlín sota la direcció de Simon Halsey. Finalment, els socis participants van assistir al concert que del Cor de Cambra del Palau i l’ONCA, dirigit per Xavier Puig, amb el qual s’iniciaren alhora el cicle ONCA al Palau i el cicle propi del Cor d’aquesta temporada, amb obres de Glass, Bach i Pärt.

Durant la jornada es va sortejar un viatge per a dues persones per acompanyar el Cor de Noies de l’Orfeó Català al concert que realitzarà a Berlin el proper 12 de maig. La sòcia Lourdes Porcar i Guasch va resultar la guanyadora; enhorabona!

D’altra banda, el diumenge 3 de febrer es va celebrar la Diada de l’Antic Cantaire, en què s’homenatjà antics cantaires de l’Orfeó Català amb un acte que va incloure un dinar. Una jornada pensada per mantenir el vincle de l’Orfeó amb els cantaires que n'han format part al llarg dels anys i reconèixer així la seva tasca i compromís. També se’ls va convidar a cantar amb el cor al concert del Cicle Coral Orfeó Català, inclòs al projecte Xarxa Coral. En aquest concert, dirigit per Pablo Larraz, l’Orfeó Català va compatir escenari amb la Coral Regina de Manlleu i l’Orfeó Reusenc.

Celebració del Dia dels Socis i la Diada de l’Antic Cantaire