El reproductor pot necessitar que accepti les galetes per a funcionar. Si no veu el vídeo, accepti les cookies o faci clic aquí.

Presentació de la producció audiovisual Carmina Burana, en què han participat els cors de Palau Vincles, que s’estrenarà el 28 de març a Palau Digital i a TV3 a les 11.20 h.

Cor Jove de l’Orfeó Català
Cors de Palau Vincles
Associació Esplai Esquitx
Centre Obert Compartir
Escola Els Horts
Escola Sagrada Família Avinyó
Escola La Salle Comtal
Fundació de l’Esperança
Fundació Idea
Institut Escola Arts
Terra-Raval en Acció
Cor Infantil Palau Vincles
Cor Juvenil Palau Vincles
Cor Petits de l’Orfeó Català
Serena Sáenz, soprano
Beñat Egiarte, tenor
Germán de la Riva, baríton
Josep Surinyac i Pau Casan, piano
Percussions de l’Orquestra Simfònica del Vallès
Esteve Nabona, director

Direcció audiovisual: Åkerblom Studio

Aquest projecte audiovisual parteix d'imatges del concert que el dia 1 de febrer de 2021 el Cor Jove de l'Orfeó Català, dirigit pel seu titular, Esteve Nabona, va oferir al Palau de la Música Catalana amb la cantata Carmina Burana de Carl Orff, una de les obres corals del segle XX més populars de la música clàssica. A les imatges  del concert del Cor Jove s'uneixen imatges i les veus  de gairebé 400 nens i nenes cantant des de diferents  localitzacions. Una sincronització global per sentir conjuntament i de forma coral totes les veus participants en el projecte. Una producció audiovisual innovadora, amb una altíssima qualitat visual, però també amb un rigor musical de rellevància especial com a resposta a la situació de separació física.

Carmina Burana de Carl Orff