20241229 WEB Carlos Núñez 26 Fest Mil·lenni canciones de Navidad 1920x1080

Carlos Núñez

Cançons de Nadal

Fitxa artística

Carlos Núñez

Detalls

En una tarda en què l'esperit festiu ens omple de felicitat, Carlos Núñez, el virtuós gaiteiro i flautista gallec, ens convida a submergir-nos en un viatge musical ple d'encant i tradició. El seu concert fusionarà l'essència de la cultura celta amb la calidesa del Nadal, creant un ambient acollidor i familiar que ens transportarà a un món de màgia i meravella.  

Acompanyat de músics talentosos i amb el seu carismàtic estil, Carlos Núñez ens enamorarà amb un repertori ple de melodies nadalenques, adaptades amb mestria als ritmes i sons de la tradició celta. La combinació de la gaita, la flauta i altres instruments tradicionals, juntament amb l'energia contagiosa que aporta a l'escenari, promet captivar cada membre de la família.  

Els més petits gaudiran de la vivacitat i el colorit de les cançons, mentre que els adults es veuran transportats a la màgia del Nadal a través de les melodies més entranyables. Carlos Núñez no només és un virtuós músic, sinó també un narrador talentós, que comparteix històries i anècdotes que enriqueixen l'experiència i creen un llaç inquebrantable amb el públic.  

En aquest ambient únic, la màgia del Nadal prendrà vida a través de les notes i ritmes que ens portaran a un lloc on la tradició i la celebració es fusionaran de manera inoblidable. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Desembre 2024
    Diumenge
    19:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 18 a 48 euros
Organitza:Concert Studio

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Carlos Núñez