L'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, amb el seu titular Josep Pons, inicia un nou cicle simfònic a Barcelona en aliança amb una altra institució emblemàtica del nostre país, senyera de la música simfònica i coral, el Palau de la Música Catalana.

Aquesta primera temporada, el cicle es vertebra a l'entorn del simfonisme de Johannes Brahms, amb la participació de solistes de primer nivell internacional  i d'obres de compositors catalans.

En aquesta temporada 2012-13 el cicle constarà de quatre concerts de l'Orquestra Simfònica (tres dels quals seran dirigits pel mestre Pons) que tindran com a compositor central Johannes Brahms.  En cadascun d'ells s'inclourà una peça d'algun compositor català.

El primer concert tindrà lloc aquest proper dijous 10 de gener de 2013 en el qual Frank Peter Zimmermann, solista del Concert per a violí "a la memòria d'un àngel" d'Alban Berg , ha hagut de cancel·lar la seva participació per una sobtada indisposició, motiu pel qual s'ha modificat el programa d'aquest concert.

La soprano Anne Schwanewilms interpretarà Quatre últimes cançons de Richard Strauss i és mantenen les obres de Robert Gerhard i Johannes Brahms.

Canvi de programa del Concert 01 “Liceu al Palau” del dijous 10 de gener