Vine a cantar al Cor Jove

T’imagines assajar i actuar regularment al Palau de la Música Catalana envoltat de joves com tu, que estimen la música i el cant?

Integrats per joves de 16 a 25 anys, som sempre presents als cicles propis del Palau, a festivals d'arreu de Catalunya i portem a terme una activitat de col·laboracions amb altres cors i orquestres nacionals i internacionals, amb l'objectiu d'enriquir l'educació musical i afavorir el teu desenvolupament personal.

Formulari d’inscripció al Cor Jove

Els cantaires

"No té res a veure aquell nen de 15 anys que entra al Cor Jove amb aquell que en surt amb 25. Entremig has tingut la sort de viure experiències inoblidables, les quals t'ajuden a ser qui ets. El Cor Jove és un pou d'oportunitats, tant musicals com d'experiències."

Txell Partal, cantaire

 

"A Catalunya hi ha moltes maneres de treballar en equip: n'hi ha que alcen castells, d'altres juguen i marquen gols; nosaltres hi posem la veu. Cadascuna té les seves particularitats, però al cap i a la fi, lluitem pel mateix: per il·lusionar, per representar la nostra cultura i per fer realitat el fruit de l'esforç de molt de temps."

Andreu M. Miret, cantaire