Ba,be, bra Mozart

Dissabte i diumenge, 29 i 30 d’octubre (Petit Palau, dos passis a les 11 i 12.30 h), s’estrena BaBeBra & Mozart, el nou concert de música clàssica del Cicle Concerts Familiars al Palau per a nadons i petits fins a 5 anys, ideat pel Servei Educatiu del Palau de la Música Catalana. Un concert preciosista i alhora trepidant de format acústic, amb fragments de grans obres del repertori centre-europeu i noves versions d’estètiques modernes arranjades pel compositor Marc Timón, perquè petits i grans gaudeixin d’una proposta de molta proximitat escènica i gran sensibilitat artística.

L’ objectiu principal de l’espectacle és despertar l’oïda de l’infant per tal que prengui consciència del so i del silenci que l’envolta, tot gaudint de fragments musicals de Mozart i dels compositors popularment coneguts com els de les tres B: Bach, Beethoven i Brahms, així com de Händel i Schuman. I també descobrir la infinitat de sonoritats i efectes que es poden realitzar amb la veu, el cos i els instruments, així com conèixer nous instruments musicals i les seves característiques tímbriques.

L’espectacle compta amb direcció coreogràfica d'Olga Cobos, de la companyia de dansa contemporània CobosMika, i un conjunt instrumental format per sis músics de perfil interdisciplinari que, a banda de tenir un gran domini del seu instrument, canten, ballen i actuen. BaBeBra & Mozart  també es podrà veure els dies 29 i 30 de desembre i 22 i 23 d’abril de 2023, a les 11 i 12.30 h.

Fitxa artística

Mireia Vila, violí, piano i veu
Noemí Pasquina, violoncel, guitarra i veu
Martí Donate, clarinet i veu
Isabel Moreno, flauta travessera i veu
Martí Marsal, trompa i veu
Paul Perera, piano, melòdica i veu
Marc Timón, arranjaments
CobosMika Company, direcció escènica i coreogràfica

(fotografia de BaBeBra & Mozart ©Antoni Bofill)

Aquesta cap de setmana s’estrena ‘BaBeBra & Mozart’, el nou espectacle de música clàssica del Cicle Concerts Familiars al Palau per a nadons i petits fins a 5 anys, amb arranjaments de Marc Timón