La nova data del concert serà el 17 de desembre de 2014

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i U-Live anuncien que la soprano Anna Netrebko, que tenia previst actuar el proper 21 de maig a les 20.30 h al Palau de la Música Catalana acompanyada de l’Orquestra Simfònica del Liceu i sota la direcció de Marco Armiliato, ha posposat el concert per malaltia. La nova data del concert serà el 17 de desembre de 2014, també a les 20.30 h.

La laringotraqueïtis que ja va obligar la Sra. Anna Netrebko a posposar el concert a Kazan programat per al 12 de maig passat, s’ha desenvolupat de manera inesperada en una infecció respiratòria aguda amb febre alta, motiu pel qual el seu metge li ha prescrit descans vocal fins al 27 de maig.

Per tant, malauradament, Anna Netrebko no podrà afrontar els compromisos més immediats: Kultur- und Kongresszentrum de Lucerna (18 de maig), Palau de la Música Catalana (21 de maig) i Théâtre des Champs Elysées de París  (24 de maig).

El concert de París s’ha posposat fins al 12 de juliol, mentre que el de Lucerna no podrà ser programat.

La Sra. Anna Netrebko lamenta els inconvenients que aquesta cancel·lació pugui suposar.

Atenció. Les entrades per al recital del 21 de maig seran vàlides per al del 17 de desembre. No obstant això, aquelles persones que hagin comprat les entrades i desitgin bescanviar-les per algun altre concert o recuperar els diners, es poden adreçar a Taquilles del Palau.

Anna Netrebko, per malaltia, posposa el recital del 21 de maig al Palau de la Música Catalana