20231007_WEB_Abba-New-Experience-organitza-Polymer-1920x1080

ABBA The New Experience

Evolution Tour

Fitxa artística

ABBA The New Experience
Ana Karina García, veu
Clara Dini, veu
Quim Catalan, veu
Juanma Sanchez, veu
Jonathan Argüelles, bateria
Marc Ferrando, teclats
Rafa Martin, baix
Xavi Martinez, guitarra

Detalls

ABBA THE NEW EXPERIENCE (Evolution) és el nou espectacle de la banda on les cançons van un pas més enllà i on l'experiència amb el públic és més intensa! Un espectacle únic que us acostarà encara més al món ABBA!

La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu propi so van impregnar de màgia la vida de molts de nosaltres als 70's i 80's i han aconseguit ser presents a la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys fins avui, on han tornat als escenaris amb la seva gira ABBA VOYAGE. Amb ABBA THE NEW EXPERIENCE (Evolution) tens l'oportunitat de viure aquesta essència més a prop que mai!

Després de 8 anys de trajectòria, ABBA THE NEW EXPERIENCE s'ha posicionat com La banda estatal més important de tribut a ABBA actuant a festivals i espais mítics com l'Estadi Olímpic de Barcelona, el Festival de Pedralbes, el Palau de la Música Catalana, Teatre Victoria, el Palau Sant Jordi Club o l'actuació que van fer el 2021 al Consolat de Suècia, a més de múltiples concerts a les principals ciutats estatals. És per això que ara és el moment de presentar un nou espectacle, més visual, més emocionant i més ABBA!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 7 Octubre 2023
    Dissabte
    22:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Cicle:
Preus:De 18 a 56 euros
Durada:100 minuts (aprox)
Organitza:Polymer

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

ABBA The New Experience