Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Visites guiades

Vine a experimentar una icona imprescindible de l'arquitectura modernista. Oferim una varietat de visites guiades perquè puguis escollir la millor manera de descobrir els racons d'un dels edificis més emblemàtics de Barcelona.

Visita guiada - sala de concerts

Visita guiada

Descobreix el Palau de la Música Catalana, una de les joies modernistes més singulars del món amb una programació musical excepcional. L’edifici més significatiu de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner , construït entre el 1905 i el 1908 com a seu de l’Orfeó Català, és una caixa de música màgica on es combinen totes les arts aplicades: escultura, mosaic, vitrall, forja... Les visites guiades al Palau de la Música son una cita ineludible de l’estada a Barcelona per conèixer l’única sala de concerts modernista declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Compra d'entrades:

Visita + miniconcert

Visita guiada + miniconcert d'orgue

Només hi ha una manera de gaudir de la majestuosa sala de concerts del Palau: un breu recital d'orgue que corona la visita. Passejar per un jardí de pedra, mosaic, ceràmica i ferro forjat Lluis Millet Hall sap on va albirar el balcó amb flors de tot tipus com a homenatge a la natura.

Completa la teva visita amb el rei dels instruments per evocar les melodies immortals de Bach, Mozart, Wagner... i altres sorpreses que provenen directament del món del cinema.

Compra d'entrades:

visita + miniconcert piano

Visita guiada + miniconcert de piano

Descobreix l'arquitectura del Palau amb una visita guiada combinada amb un breu recital de piano de 15 minuts, coronant la visita.

De la pedra, el mosaic, la ceràmica, el vidre i el ferro forjat... a la màgia intangible de les melodies de Bach, Chopin, Mozart i altres sorpreses que formen part del nostre imaginari musical. Gaudeix del Palau com la més bella de les caixes de música. Un plaer per a la vista i l'oïda.

Compra d'entrades:

Visita La Diada

Visita especial La Diada de Catalunya

Descobreix l'arquitectura del Palau amb una visita guiada especial el dia 11 de setembre, combinada amb un breu recital de piano de 15 minuts, coronant la visita. Gaudeix del Palau com la més bella de les caixes de música. Un plaer per a la vista i l'oïda.

La Diada Nacional de Catalunya o Diada de l'Onze de Setembre és la festa nacional de Catalunya i es commemora anualment recordant la darrera defensa de Barcelona l'11 de setembre de 1714.

Compra d'entrades:

Visita La Mercè

Visita especial La Mercè de Barcelona

Descobreix l'arquitectura del Palau amb una visita guiada especial el dia de La Mercè de Barcelona combinada amb un breu recital de piano de 15 minuts, coronant la visita. Gaudeix del Palau com la més bella de les caixes de música. Un plaer per a la vista i l'oïda.

La Mercè és la festa major de la ciutat de Barcelona, que se celebra pels volts del 24 de setembre, festivitat de la Mare de Déu de la Mercè. 

Compra d'entrades:

Si ho prefereixes també pots sol·licitar una de les nostres visites especials per descobrir el Palau de la forma més exclusiva.