Wonderbox, la companyia líder en cofres d’experiències, que continua apostant per Catalunya i la seva cultura, ara llança el primer cofre d’experiències úniques dins del Palau de la Música Catalana. Amb aquest cofre d’experiències, Wonderbox vol acostar la cultura i l’arquitectura catalanes, representades en l’edifici del Palau de la Música Catalana, al públic majoritari, i així fer difusió de tots els esdeveniments musicals i artístics que s’hi esdevenen.

Mitjançant el cofre temàtic del Palau de la Música Catalana, els usuaris de Wonderbox podran accedir a més de 58 concerts del programa musical de la temporada 2016-17, entre els quals hi ha les grans obres del repertori simfònic amb algunes de les millors orquestres del món, recitals de música de cambra amb artistes llegendaris i valors emergents, concerts de música clàssica que s’alien amb el jazz, les bandes sonores i la música popular, veus imprescindibles de la lírica i concerts de música coral amb la presència destacada de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra al capdavant de la família coral del Palau, ànima de la institució.

A més de les entrades per als diversos espectacles musicals, aquest cofre d’experiències inclou, entre més de 30 activitats, una visita guiada al Palau de la Música Catalana, per tal que els visitants puguin gaudir de l’espectacle arquitectònic que suposa l’edifici, referent arquitectònic del Modernisme català i única sala de concerts modernista declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. Una vegada acabada la visita, podran gaudir també d’una copa de cava del país.

El Palau de la Música Catalana és un punt de trobada ineludible de la vida cultural i social de Catalunya, i per mitjà d’aquest cofre d’experiències, Wonderbox vol traslladar aquesta sensació de proximitat, no solament als habitants de Catalunya, sinó de totes les regions d’Espanya.

Sobre Wonderbox
Creada el 2004 per Bertile Burel i James Blouzard, una parella de joves apassionats per viatjar i descobrir coses noves, Wonderbox s’ha desenvolupat ràpidament a França gràcies al boca-orella, i després també internacionalment. Wonderbox sempre posa la qualitat al centre del seu interès: col·laboradors prestigiosos i innovacions que garanteixen la satisfacció dels seus clients. Avui dia la companyia disposa de més de 4.000 col·laboradors a Espanya i manté la seva evolució continuada i un fort creixement gràcies al fet de ser pionera en la innovació en el mercat del lleure. Per a més informació, sisplau, visiti: www.wonderbox.es o segueixi el seu perfil a Instagram, Twitter o Facebook.  

Wonderbox ofereix experiències culturals úniques al Palau de la Música Catalana