Palau i Sant Pau

Visita els dos monuments més emblemàtics de Domènech i Montaner amb la nova entrada combinada

  • Horari:
    • Palau: De 9:00 h a 15:30 h, amb audioguia descarregable
    • Sant Pau: De 09:30 h a 18:30 h (d'abril a octubre) i de 09:30 h a 17:00 h (de novembre a març), amb ajuda d'un mapa. Últim accés 30 minuts abans del tancament
  • Durada: 180 minuts
  • Idiomes: Alemany, Anglès, Català, Castellà, Coreà, Francès i Italià

Celebrem el Centenari de la mort de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner. Visita el Palau de la Música Catalana i el Recinte Modernista de Sant Pau a un preu reduït amb la nova entrada combinada.

Què veuràs amb aquesta visita?

Per una banda, el Palau de la Música Catalana, una perla arquitectònica del modernisme català, que constitueix actualment un punt de trobada ineludible de la vida cultural i social de Catalunya, s'articula al voltant d'una estructura central metàl·lica recoberta de vidre que, en rebre la llum natural, converteix l'edifici més significatiu de l'obra de Domènech i Montaner en una caixa de música màgica on es combinen totes les arts aplicades: escultura, mosaic, vitrall i forja.

Per l’altra banda, amb la visita al Recinte Modernista de Sant Pau, t’endinsaràs en el conjunt modernista més gran del món, configurat per 12 pavellons envoltats d’espais verds i connectats per galeries subterrànies. Deixa’t seduir per aquest antic complex hospitalari, punta de llança de l’higienisme de l’època amb el seu disseny racional i innovador, i pels més de 16.000 metres quadrats de jardí que et transportaran en el temps.

Com funciona la entrada combinada?

En el cas del Palau de la Música Catalana, fes la teva visita amb l'aplicació d'audioguia descarregable en el teu dispositiu mòbil, amb explicacions, imatges, música, vídeo i molt més! (és obligatori portar auriculars propis). Pel que fa al Recinte Modernista de Sant Pau, es pot visitar lliurement amb el suport d'un plànol i amb l'ajuda del personal d'informació que trobareu en els diferents espais.

Escull el teu dia i hora per visitar El Palau de la Música Catalana en el procés de compra. L’entrada al Recinte Modernista de Sant Pau és lliure presentant la mateixa entrada que et dona accés al Palau.

  • Ascensor, visita accessible

← Més visites i entrades

Comprar

  • Entrada general 30 €
  • Menors 12 anys Gratis

Audioguia inclosa.
És obligatori portar auriculars propis