Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Un total de 450 cantaires presenten diumenge al Palau de la Música Catalana un Carmina Burana participatiu dirigit per Simon Halsey

Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català, repeteix l’exitosa proposta iniciada el 2016 i convida novament cantaires d’arreu a assajar i cantar amb els cors de l’Orfeó Català en una activitat participativa i oberta al públic. L’esdeveniment se celebrarà el proper diumenge, 11 de febrer, amb la interpretació Carmina Burana de Carl Orff. Un total de 450 cantaires oferiran junts aquesta reconeguda cantata a la Sala de Concerts (16 h), en un concert obert al públic, acompanyats per Percussions de Barcelona, els pianistes Josep Buforn i Josep Surinyac i els solistes Serena Sáenz Molinero, Beñat Egiarte i Toni Marsol. Els cantaires participants hauran assajat al matí al costat de l’Orfeó Català, el Cor de Noies, el Cor Jove i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català.

Després de l’èxit de les convocatòries anteriors, en què més de 400 cantaires es van sumar a les veus dels cors de l’Orfeó Català en un assaig del Requiem de Fauré, i en un assaig i concert del Requiem de Mozart, enguany l’Orfeó torna a obrir les portes de la sala modernista, però augmentant la participació aconseguida els anys previs. L’objectiu de la proposta és apropar els cors de l’Orfeó Català i el Palau de la Música Catalana a cantaires d’arreu.