Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català, repeteix l’exitosa proposta iniciada el 2016 i convida novament cantaires d’arreu a assajar i cantar amb els cors de l’Orfeó Català en una activitat participativa i oberta al públic. L’esdeveniment se celebrarà el proper diumenge, 11 de febrer, amb la interpretació Carmina Burana de Carl Orff. Un total de 450 cantaires oferiran junts aquesta reconeguda cantata a la Sala de Concerts (16 h), en un concert obert al públic, acompanyats per Percussions de Barcelona, els pianistes Josep Buforn i Josep Surinyac i els solistes Serena Sáenz Molinero, Beñat Egiarte i Toni Marsol. Els cantaires participants hauran assajat al matí al costat de l’Orfeó Català, el Cor de Noies, el Cor Jove i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català.

Després de l’èxit de les convocatòries anteriors, en què més de 400 cantaires es van sumar a les veus dels cors de l’Orfeó Català en un assaig del Requiem de Fauré, i en un assaig i concert del Requiem de Mozart, enguany l’Orfeó torna a obrir les portes de la sala modernista, però augmentant la participació aconseguida els anys previs. L’objectiu de la proposta és apropar els cors de l’Orfeó Català i el Palau de la Música Catalana a cantaires d’arreu.

Un total de 450 cantaires presenten diumenge al Palau de la Música Catalana un Carmina Burana participatiu dirigit per Simon Halsey