El videoclip s’ha enregistrat a espais emblemàtics de Barcelona, Manlleu, Sabadell i Banyoles

Avui dilluns s’ha llançat el videoclip de la cançó Una veu feta del mil veus encarregada per a l’ocasió a Arnau Tordera. Un projecte audiovisual en què han participat gairebé un miler d’infants i joves de Palau Vincles, el projecte social del Palau, i que vol celebrar la vida, festejar l’inici de l’estiu i deixar enrere un any difícil marcat per la pandèmia. Una temporada especialment complicada per a les formacions corals, que gairebé no s’han pogut trobar ni assajar plegades, malgrat que sí que han mantingut l'activitat durant aquest període, atès el caire social del projecte.

Aquest videoclip ha estat l’alternativa que ha trobat Palau Vincles per mantenir viva la flama de la música entre els cantaires. Els enregistraments dels cors integrants del projecte i de les formacions adscrites s’han fet a espais emblemàtics de Barcelona (Ciutat Vella, Sant Martí, Eixample i Sants-Montjuïc), Manlleu, Sabadell i Banyoles. També hi participa Arnau Tordera, com a solista, juntament amb les actuacions de Natxo Tarrés, Gemma Humet i Diana Espanyol, que s'han volgut sumar a la iniciativa per donar-hi més visibilitat. Han estat mesos d’assajos arreu, de localitzacions i d’enregistraments per finalment obtenir el muntatge que es presenta avui i que serà un regal esplèndid de fi de curs per a tots els participants.

Recordem que els cors de Palau Vincles i els cors adscrits al projecte organitzaven cada temporada un concert de fi de curs al Palau de la Música Catalana; una manera d’acostar el Palau a les formacions i a les seves famílies. Però a causa de la pandèmia s’ha hagut de cancel·lar per segon any consecutiu. Un fet que ha empès el Palau a sortir de les seves parets i a portar la música arreu amb assajos i gravacions dels cors als seus districtes, ciutats i pobles.

El resultat és aquesta cançó que vol convertir-se en un himne i un cant a la vida i al poder transformador de la música i alhora un regal per a tots els nens i nenes del país, que se’l poden fer seu interpretant-lo amb amics i companys. 

Sobre Palau Vincles

Palau Vincles va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

Més enllà de la pràctica musical, el propòsit de Palau Vincles és aprofitar les eines que la música i concretament el cant ofereixen en el creixement personal d’infants i adolescents, tot incidint positivament en l’educació en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques i oferint oportunitats.

Actualment Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a 600 infants i joves de forma directa a través de 12 espais entre centres oberts, entitats socials, fundacions i escoles, i fins a 1.300 nenes i nens i 83 formacions corals a través de les corals adscrites al projecte del Palau.

Un miler d’infants i joves de Palau Vincles, el projecte social del Palau, canten a la vida amb l’estrena del videoclip de la cançó Una veu feta de mil veus d’Arnau Tordera