Es posa en marxa en aquest cicle la taquilla inversa, segons la qual l’espectador pagarà en funció de la seva satisfacció

El proper dimecres, 18 de gener, comença al Petit Palau, 20.30 h, una nova edició del cicle ECHO Rising Stars. Horácio Ferreira, clarinetista portuguès de 27 anys, hi actuarà acompanyat del també jove pianista Dávid Bekker. Ambdós músics, premiats en nombrosos festivals i concursos, oferiran un programa divers amb obres destacades. Com l’arranjament per a clarinet de la Fantasia de ‘Carmen’ de Sarasate, o l’obra Creasy de Kimmo Hakola, un encàrrec de la Fundação Gulbekian de Lisboa i la Casa da Música de Porto, estrenada el mes d’octubre passat pels mateixos artistes i que ja s’ha interpretat en una vintena d’auditoris europeus.

Per a aquest concert, el Palau de la Música Catalana s’estrenarà en una experiència de taquilla inversa, en què és el mateix públic qui determina l’import de l’entrada, segons la satisfacció obtinguda. Un procediment perquè el preu no sigui un impediment per assistir a un concert de música clàssica. El sistema s’aplicarà en els tres concerts d’ECHO Rising Stars. El cicle enguany presenta tres joves músics al Palau escollits pels membres de l’European Concert Hall Organisation (ECHO), l’associació dels auditoris i sales de concerts més importants d’Europa, del qual formen part el Palau i també L’Auditori.

Els propers concerts al Petit Palau seran protagonitzats pel violoncel·lista Edgar Moreau (08/03/2017), proposat per la Philharmonie de París, un prodigi de l’instrument que amb només 21 anys ja col·labora amb artistes com Khatia Buniatishvili o Ricardo Minassi. I el mes de maig (25/05/2017) hi actuarà el pianista Christopher Park, proposat pel Musikverein i la Wiener Konzerthaus, i guardonat el 2016 amb el prestigiós Premi Leonard Bernestein que atorga el Festival de Schleswig-Holstein. Un guardó que ha suposat un important impuls a carreres d’artistes com Lang Lang, entre d’altres.

Torna el cicle ECHO Rising Stars al Petit Palau amb l’actuació del clarinetista portuguès Horácio Ferreira