Un espectacle amb cançons dels films Frozen, Shrek o El rei lleó arranjades per a cor de veus blanques

El proper dijous, 2 de juliol de 2015, a les 21 h, torna al Palau de la Música Catalana el concert-espectacle My Favorite Things. Un espectacle adreçat a tots els públics i estrenat amb gran acollida del públic i de la crítica el 10 de maig passat al Palau, protagonitzat pel Cor Infantil de l’Orfeó Català. Una proposta amb gran dosi de dramatúrgia en què la formació interpreta cançons de films tan coneguts com Somriures i llàgrimes, El rei lleó, Mamma mia!, West Side Story, La pantera rosa, Grease, Casablanca, Frozen o Shrek, arranjades per a cor de veus blanques. Un espectacle innovador que ha suposat un nou repte que el Cor ha superat amb èxit, en què els cantaires, a més de cantar, actuen a l’escenari.

El Cor, que està format per 53 cantaires d’11 a 16 anys i que dirigeix Glòria Coma i Pedrals, està acompanyat d’un trio de jazz i de Pau Casan, pianista del Cor. La direcció escènica ha estat encarregada a Dani Coma, especialista en teatre de creació i estret col·laborador de la coreògrafa Coco Comín, que ha elaborat un guió que serveix de fil conductor per a l’espectacle. L’acció teatral gira entorn de la possessió d’un objecte preuat per al grup que proporciona l’energia necessària per actuar a l’escenari. Aquest és l’argument a partir del qual s’entrellacen les cançons. 

Torna al Palau el concert-espectacle adreçat a tots els públics My Favorite Things amb el Cor Infantil de l’Orfeó Català