20240513 WEB OK OK concert solidari SOMOS-UNO_1920x1080_2 3

Somos Uno

Gala solidària

Fitxa artística

Presentada per Santi Millán i Carolina Ferre

 

Detalls

Somos Uno és una gala organitzada per les fundacions Invest for Children i Mi Fundació Àlex amb l'objectiu de recaptar fons per a promoure la inclusió de totes aquelles persones amb capacitats diverses en la nostra societat. Aquest esdeveniment busca sensibilitzar a la comunitat sobre la importància de crear entorns inclusius on totes les persones tinguin l'oportunitat de desenvolupar-se plenament, independentment de les seves habilitats o condicions. A través d'aquesta gala, es busca generar recursos que permetin dur a terme programes i projectes que promoguin la igualtat d'oportunitats i el respecte a la diversitat.

Mi Fundación Alex està liderant projectes per a impulsar la vela inclusiva a Barcelona durant la 37th America's Cup. En col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i la Fundació Barcelona Capital Nàutica, s'estan creant una Escola de Vela Adaptada, un Equip de Vela Adaptada i s'organitzarà una Regata Open Internacional el juliol de 2024 durant el campionat d'Espanya de Hansa. Aquestes iniciatives busquen fomentar la inclusió de persones amb discapacitats en l'àmbit nàutic i promoure la participació conjunta en esdeveniments esportius.

Invest for Children col·labora des de fa anys amb Aura Fundació, que es dedica a incorporar persones amb discapacitat intel·lectual, principalment síndrome de Down, en el mercat laboral ordinari mitjançant la metodologia de l'Ocupació amb Suport. Aquesta metodologia prepara als candidats tenint en compte les seves capacitats i necessitats de suport, facilitant així la seva integració laboral reeixida.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 13 Maig 2024
    Dilluns
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:50 euros
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:Invest for Children i Mi Fundació Àlex

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Somos Uno