Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Simon Halsey renova per dues temporades més

Simon Halsey (sala assaig)

El director anglès Simon Halsey ha renovat com a director artístic dels cors de l’Orfeó Català i assessor del Palau de la Música Catalana per a les properes temporades 2019-20 i 2020-21.

Halsey es va unir al Palau com a director de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau, director artístic dels cors de l’Orfeó Català i assessor artístic del Palau de la Música Catalana la temporada 2016-17, amb una perspectiva de tres anys ampliables a dos més. Halsey ha assolit un salt en la qualitat, en internacionalització i en excel·lència dels cors de la casa. D’altra banda, i en reconeixement de la tasca que dia rere dia realitza Pablo Larraz, fins ara sotsdirector de l’Orfeó, des de la Junta de l’Orfeó Català s’ha decidit nomenar-lo director principal de la formació, tot formalitzant així la seva responsabilitat i les tasques adquirides durant aquest temps.