Prèviament al concert es lliuraran els premis de l’actual edició en un acte presentat per Helena Garcia Melero

Dijous vinent, 20 de novembre, a les 20.30 h, se celebrarà al Palau de la Música Catalana l’acte de lliurament de premis de l’actual edició del cicle El Primer Palau. Els guardonats: Aëris Trio (Premi El Primer Palau 2014, Premi de la Crítica i Premi Catalunya Música), el pianista José María Villegas (segon premi, ex aequo) i el violinista Xabier de Felipe (segon premi ex aequo) recolliran els guardons en una cerimònia conduïda per la periodista Helena Garcia Melero.

Després de l’acte tindrà lloc el concert de cloenda del cicle a càrrec de la violinista Sara Cubarsi, guanyadora de l’edició 2013 del certamen, que interpretarà la Sequenza VIII per a violí sol de Luciano Berio i, acompanyada al piano per Seungwon Lee, la Sonata per a violí i piano de Béla Bartók i la Sonata Kreutzer de Ludwig van Beethoven.

Enguany el cicle El Primer Palau, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i que rep per catorzè any consecutiu el patrocini de Mitsubishi Electric, ha donat l’oportunitat a catorze joves músics de l’Estat espanyol de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana.

Sara Cubarsi actua dijous en el concert de cloenda del cicle El Primer Palau