L'actuació tindrà la col·laboració de Joan Pons (El Petit de Ca l'Eril), Mine!, Pep Rius (Raydibaum i C. E. Dharma) i Ferran Palau (Anímic)

La banda barcelonina Rosa-Luxemburg actuarà el proper dimecres, 7 de novembre, a les 19.30h, a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català en el segon concert del cicle BandAutors al Palau. El grup oferirà un concert especialment concebut per a la sala modernista més íntima del Palau, que serà una (re)presentació del seu darrer àlbum, Classe mitjana, tot incorporant canvis musicals que faran més gran el petit format al qual el grup ens ha acostumat durant tot l'any, a més d'elements narratius, audiovisuals i una posada en escena particular.

En aquesta ocasió la formació comptarà amb la col·laboració de Joan Pons (El Petit de Ca l'Eril), Mine!, Pep Rius (Raydibaum i C. E. Dharma) i Ferran Palau (Anímic), que "no només aportaran el seu talent i sensibilitat a la música, sinó que encarnaran els personatges de Classe mitjana, dotant-los de vida a l'escenari", segons el que explica Pol Fuentes, cantant del grup.

El disc, considerat també com una novel·la musical, és un ambiciós projecte àcid i crític que reflexiona sobre l'anomenada "crisi de valors" a partir de la història d'un inspector de policia immers en un cas dramàtic. Aquesta cita és la segona d'un cicle que un any més aposta per les formacions emergents de la música popular del nostre país i ens descobreix els nous talents que durant els darrers anys estan combinant el pop d'autor amb les arrels de la cançó i el folk, tot transformant l'escena musical actual.

Rosa-Luxemburg (re)presenta el seu darrer disc, Classe mitjana, en el cicle BandAutors al Palau