COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Robert Schumann, Integral de Simfonies

Si Ludwig van Beethoven és considerat el transformador de la forma simfònica, Robert Schumann és l’eixamplador de l’esperit romàntic –ja apuntat pel primer– al seu màxim nivell.

L’assumpció de les premisses d’heroi romàntic apuntades per Goethe, Schiller o Lord Byron prenen en Robert Schumann un perfil real, el d’un home constantment envoltat de llums i ombres, assetjat per la inseguretat i la inestabilitat emocional i que, entre les intermitents visites a centres de salut mental, escrivia obres majestuoses, de factura orquestral excel·lent i partitures en què els clarobscurs se succeeixen creant un segell estilístic inconfusible.
Les quatre Simfonies de Schumann ens permeten endinsar-nos en la psicologia d’un home turmentat però brillant i genuí que en la música trobava la seva raó de viure.

Integral de Simfonies

Pack Integral Schumann

Una immersió en el geni del més romàntic dels compositors amb un 25% de descompte sobre el preu de les entrades. La integral de simfonies de Schumann (en dos concerts) amb la Mahler Chamber Orchestra dirigida per Daniele Gatti a la sala modernista, i dues conferències divulgatives amb Carlos Calderón al Petit Palau.

Compra aquí