20241219 WEB 56 Festival Jazz Rita Payes 1920x1080

Rita Payés amb la Camerata Penedès

‘El amor brujo’

Fitxa artística

Rita Payés, veu i trombó
Camerata Penedès 

Detalls

Rita Payés va debutar al Palau de la Música Catalana dins del nostre festival ara en farà deu anys, el 2014. Era una de les quatre veus seleccionades per Joan Chamorro –les altres eren Magalí Datzira, Eva Fernández i Andrea Motis– per la primera versió del seu espectacle La màgia de la veu. Després, la trombonista i cantant ha presentat al festival tots els seus discos com a líder (a Luz de Gas i a l’antiga sala BARTS), i l’any passat va participar en el Retrat d’Artista dedicat a Horacio Fumero, de qui pren ara el relleu. 

Aquesta va ser una de les primeres propostes que Payés ens va dir que volia estrenar amb nosaltres, la reinterpretació d’una partitura única, El amor brujo de Manuel de Falla, al costat d’una orquestra de corda, la Camerata Penedès. És el segon dels cinc concerts del Retrat d’Artista de Rita Payés (l’altre que hem anunciat és el de Maria Schneider al capdavant de la Clasijazz Big Band). Molt aviat, més notícies… 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 19 Desembre 2024
    Dijous
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 26 a 56 €
Organitzen:The Project Music Company, S.L. i Fundació Orfeó Català-Palau de la Música

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Rita Payés amb la Camerata Penedès