El proper dilluns, 25 de febrer de 2013, a les 19.30 h, Renaldo & Clara ofereixen el darrer concert de la gira de presentació del seu single Lilà a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català del Palau de la Música Catalana, en el marc del cicle BandAutors al Palau.

Els lleidatans, liderats per Clara Viñals a la veu i a la guitarra, han anat enfilant-se als escenaris catalans sense fer soroll i després d'aquest darrer concert s'aturaran durant un temps per concentrar-se en la gravació del seu nou disc. La banda, caracteritzada per temes d'una enorme sensibilitat acompanyada dels matisos que aporten guitarres, violí, teclat i altres instruments, presentarà el seu treball, que desvetlla les petites i grans coses quotidianes.

BandAutors al Palau és un cicle de concerts que aposta per les formacions emergents de la música popular del nostre país i ens descobreix els nous talents que durant els darrers anys estan combinant el pop d'autor amb les arrels de la cançó i el folk, tot transformant l'escena musical actual. La propera i última cita del cicle és amb el grup 4t 1a (Petit Palau, 13 d'abril).

Renaldo & Clara finalitzen la gira de Lilà amb un concert en el cicle BandAutors al Palau