Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Regala Palau!

Tots tenim un lloc al Palau. Abonaments, itineraris, xecs regal i altres obsequis pels que s’emocionen amb les veus, els que es deixen hipnotitzar pels recitals de piano, els que es volen iniciar en la clàssica, els que també els agrada la literatura... i fins i tot per a aquells que encara no saben que un concert a la sala modernista és una experiència única.

Abonaments


Les Passions de Bach

La Passió segons sant Joan i la Passió segons sant Mateu són dues obres cabdals en la història de la música sacra. El Collegium Vocale Gent, sota la batuta del mestre Philippe Herreweghe, ens en servirà unes versions articulades, transparents i transformadores. Bellesa, acrobàcies vocals i misticisme. Dues tardes per capbussar-se en els camins i rierols de l’immortal llegat de Bach.

Anonament 2 concerts

Entrades individuals


Palau Cambra

Bellesa, fragilitat i intimitat. Quatre concerts amb l’essència més pura de la música i els grans compositors.

Abonament 4 concerts 

Entrades individuals


Itineraris: concerts i conferències prèvies

Obertura: Orígens Clàssics

Proposta de quatre concerts amb quatre sessions introductòries en què mirem enrere per apropar-nos als grans genis clàssics en un recorregut que ens portarà del Barroc a l’esclat romàntic: del segle XVIII al XIX.

Itinerari a càrrec de MUSICoLòGICS.

Preu de l’itinerari amb trobades i concerts: 180 euros
Places limitades

Més informació

Packs a mida

Dissenya el teu propi recorregut de concerts entre els més de 100 concerts de la temporada de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i gaudeix del 15% de descompte amb el P6 (selecció de 6 a 14 concerts) i del 20% de descompte amb el P15 (selecció de 15 o més concerts).

Ara pots escollir el teu itinerari musical i confeccionar la teva pròpia tria de concerts entre tots els cicles. (*)

Pack P6 De 6 a 14 concerts 15% de descompte Comprar
Pack P15 Més de 15 concerts 20% de descompte Comprar

(*) Queden exclosos dels packs a mida els cicles de l’Orquestra Camera Musicae, BCN Clàssics i Ibercamera i la resta de concerts de promotors externs.

Xec regal

No saps quin concert triar? Deixa-ho a la seva elecció!

Regala moments inoblidables amb els Xecs Regal del Palau de 25, 50, 100 i 150 euros o bé de la quantitat oberta que desitgis. Pots triar entre més de 100 concerts de la nostra temporada. Experiències musicals i arquitectòniques úniques. 

Compra el teu xec regal online o a les Taquilles del Palau de la Música Catalana. Import bescanviable únicament per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

Condicions

  • Pots bescanviar l’import del xec presentant-lo a finestreta o inserint el codi del teu xec abans de finalitzar la compra per Internet
  • Import bescanviable únicament per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana
  • Si el preu de l’entrada adquirida és superior a l’import del xec, caldrà abonar la diferència
  • Si el preu de l'entrada adquirida és inferior a l'import del xec, quedarà acumulat l'import restant per a un altre compra
  • No s’admetran canvis ni devolucions de l’import del xec
  • L’import del xec no es pot combinar amb promocions acumulables del concert escollit
  • Els xecs regal tenen una validesa de 2 anys des del moment de la seva compra