Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Regala Palau!

Tots tenim un lloc al Palau. Abonaments, itineraris, xecs regal i altres obsequis pels que s’emocionen amb les veus, els que es deixen hipnotitzar pels recitals de piano, els que es volen iniciar en la clàssica, els que també els agrada la literatura... i fins i tot per a aquells que encara no saben que un concert a la sala modernista és una experiència única.

Abonaments

Palau Grans Veus

Lied i àries d’òpera amb Magdalena Kožená & Mitsuko Uchida, Juan Diego Flórez i Diana Damrau. Tres veus que enlluernaran la sala modernista amb la seva personalitat.
Preu: a partir de 100 euros

Fes el teu regal

Palau Cambra
Bellesa, fragilitat i intimitat. Schubert, Haydn, Mozart, Debussy... Cinc concerts amb l’expressió més pura de la música en format de cambra.
Preu: 98 euros

Fes el teu regal

Palau Piano
Pot amagar un piano tot l’univers d’emocions? Set concerts amb els poetes del teclat. Sokolov, Perianes, Lisitsa, Colom, Grosvenor, Goerner i els germans Jussen.
Preu: 168 euros

Fes el teu regal

Cicle Philip Glass
El gran compositor minimalista visita el Palau. Un recital històric acompanyat de quatre concerts més amb òpera, orgue, cambra i piano. Una música de la qual després no es pot sortir.
Preu: 96 euros

Fes el teu regal

Cicle Schubert
Tres cites casi consecutives amb el baríton Matthias Goerne i el pianista Leif Ove Andsnes al voltant dels cicles de lied de Schubert. Romanticisme, música i poesia.
Preu: a partir de 48 euros

Fes el teu regal

Itineraris: pack de concerts i conferències prèvies

Obertura: iniciació a la música clàssica

Els concerts bachians, el Romanticisme cambrístic amb els Trios de Schubert, l’època daurada del piano i la Simfonia Fantàstica de Berlioz a la sala modernista amb trobades explicatives a indrets singulars de la ciutat.
Preu de l’itinerari + trobades preconcert: 120 euros

Més informació

Lletraferits: música i literatura

Les ramificacions literàries de quatre concerts de la temporada amb Els estranys de Raül Garrigasait, tête-tête poètic entre Antoni Clapés i Francesc Parcerisas, la biografia de Philip Glass o El Regne d’Emmanuel Carrère amb Sonates de Beethoven i la Passió segons  sant Mateu de Bach, entre d’altres, a la sala modernista.
Preu de l’itinerari + trobades preconcert: 120 euros

Més informació

Xec regal

No saps quin concert triar? Deixa-ho a la seva elecció!

Regala moments inoblidables amb els Xecs Regal del Palau de 25, 50, 100 i 150 euros o bé de la quantitat oberta que desitgis. Pots triar entre més de 100 concerts de la nostra temporada. Experiències musicals i arquitectòniques úniques. 

Compra el teu xec regal online o a les Taquilles del Palau de la Música Catalana.

Condicions

  • Pots bescanviar l’import del xec presentant-lo a finestreta o inserint el codi del teu xec abans de finalitzar la compra per Internet
  • Import bescanviable únicament per concerts de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana
  • Si el preu de l’entrada adquirida és superior a l’import del xec, caldrà abonar la diferència
  • No s’admetran canvis ni devolucions de l’import del xec
  • L’import del xec no es pot combinar amb promocions acumulables del concert escollit
  • Els xecs regal tenen una validesa de 2 anys des del moment de la seva compra

Cofre d'experiències

El Palau de la Música Catalana col·labora amb els cofres de regal d’experiències Wonderbox. Gaudeix del cofre exclusiu del Palau amb entrades dobles per a concerts, modalitats amb copa de cava i/o visites guiades. 

Disponible a la Botiga del Palau, Amazon, punts de venda seleccionats de El Corte Inglés, FNAC, Media Markt, Abacus i el web de Wonderbox per 99,90 euros.