Portes Obertes 2018

500 persones participats als tallers de cant coral han tingut l’oportunitat de cantar a la Sala de Concerts

La Jornada de Portes Obertes celebrada avui i patrocinada per la Fundació Damm ha batut el rècord d’assistents. En aquesta desena edició, més de 10.000 persones han visitat el Palau de la Música Catalana des de les 10 fins a les 15 h. Durant la Jornada els visitants també han gaudit de les quatre actuacions que han ofert els participants als diferents tallers de cant coral que s’han organitzat. Enguany els visitants han retirat la invitació prèviament online.

Un total de 500 persones han tingut l’oportunitat d’assajar diverses peces i posteriorment interpretar-les a la Sala de Concerts davant el públic assistent. Els quatre tallers de cant coral organitzats s’han dut a terme a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català i han estat dirigits per Esteve Nabona, director de l’Escola Coral i del Cor Jove de l’Orfeó Català, i Buia Reixach i Feixes, directora del Cor de Noies de l’Orfeó Català, amb els pianistes de la casa Pau Casan i Josep Buforn.

Pel que fa al públic, ha pogut visitar lliurement i de manera gratuïta diferents espais del Palau de la Música Catalana. En aquesta jornada festiva, durant cinc hores els visitants han accedit a la Sala de Concerts (platea i segon pis), a la Sala Lluís Millet, emblemàtica sala de descans situada a la planta principal, i a la seva balconada, que s’ha obert als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Enguany els visitants també han descobert el Petit Palau, el modern auditori inaugurat el 2004, ideal per a concerts de cambra o petit format.

Portes Obertes 2.0

Donant continuïtat al gran èxit de convocatòria de l’any passat, la Jornada de Portes Obertes també ha tingut protagonisme a les xarxes socials, on el Palau de la Música Catalana aplega una comunitat de més de 60.000 seguidors. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau / @palaumusicacat els assistents han publicat les seves fotografies de la jornada a Twitter i Instagram per participar al Concurs Fotogràfic de la Jornada, “La millor foto”, en què com a premi se sortejarà un sopar per a dues persones al Foyer del Palau, per gentilesa de Singularis. 

Rècord d’assistents a la Jornada de Portes Obertes del Palau de la Música Catalana amb més de 10.000 visitants