COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Projecte Educatiu

El Projecte Educatiu de la Fundació Orfeó català-Palau de la Música Catalana és un programa global que dialoga amb la programació del Palau i el seu patrimoni. Es tracta d'un projecte educatiu propi que té com a objectiu fomentar la participació d'un públic intergerenacional, la interacció amb altres disciplines, la formació i la interacció amb les programacions de la casa, i també la potenciació del patrimoni artístic.

Seguint els criteris d'excel·lència, centralitat dels cors, catalanitat i atenció a la música contemporània, es desenvolupen dos programes específics: per a famílies i per a escoles.

D'altra banda, es consoliden i s'amplien iniciatives com el "Parlem de música" del cicle Palau 100 amb l'edició de materials educatius de seguiment, l'adhesió a activitats de la ciutat o la participació i el compromís d'artistes habituals del Palau que fan accions prèvies als concerts buscant la complicitat dels assistents.