20231011 WEB Palau M25 Pitingo A OK OK

Detalls

Pitingo és l’únic cantaor gitano andalús capaç d’unir en un mateix escenari una barreja multicultural inèdita: la Soulería, un missatge musical mestís i transatlàntic, que fusiona el sentiment del flamenc amb la intensitat del soul, del gospel i la música llatina.

El seu nou espectacle Soulería de ida y vuelta, per gaudir en família i amb grans amics, Pitingo reinventa els cànons del flamenc per abraçar en clau buleries populars cançons llatinoamericanes que formen part de la seva vida i de la de milers d’espectadors a tot el món. Així es complirà el desig de Pitingo, que repeteix constantment: "Vull que arribi el dia que els llatins ballin buleries". Amb aquest nou àlbum… ho aconseguirà. 

Ovacionat en escenaris internacionals, presentant el seu nou projecte gravat entre Mèxic i Costa Rica produït pel genial Paul Rubinstein, comença un viatge de melòmana hibridació, que ens farà moure el cos i les mans, lliures i a un mateix compàs la interpretació d’himnes generacionals, al so d’un grup multiracial conformat per 35 músics provinents de tots els llocs del món, a més de molts convidats sorpresa. 

Al capdavant Pitingo, amb les seves sorprenents facultats artístiques, el seu incomparable talent vocal i el seu indiscutible domini escènic. 

Sigues part d’aquesta emocionant inventiva: soul al ritme de buleries. Que no t’ho expliquin, viu-ho!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 11 Octubre 2023
    Dimecres
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Pitingo