Palau Vincles Fest

Ja estan publicades al web del Palau de la Música Catalana les bases del segon Concurs de Composició de cant coral: la Cançó de l’Estiu de Palau Vincles, el projecte sociomusical del Palau, per a obres corals de nova creació, originals i inèdites. La convocatòria està oberta fins al 17 de gener de 2023 i de les cançons presentades, el jurat n’escollirà fins a un màxim de cinc, que seran les guanyadores i que s’estrenaran el marc del Concert d’Estiu Palau Vincles FEST que se celebrarà a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana l’11 de juny de 2023. Un esdeveniment en el qual participaran més de 800 nenes i nens provinents de formacions corals pròpies i adscrites a Palau Vincles.

Cadascuna de les cinc cançons guanyadores rebrà un premi únic de tres-cents euros i el reconeixement artístic a través de l’estrena de la cançó al concert esmentat. Els guanyadors premiats del Concurs de Composició es donaran a conèixer durant el mes de febrer del 2023.

La temàtica escollida per a aquesta segona edició del Concurs de Composició és El poder de l’art, com a eix de creixement personal. La interacció entre col·lectius diferents a través de l’art genera millores individuals, amb l’enriquiment que aquest fet suposa. A més, l’art ajuda al desenvolupament personal,  contribueix a millores col·lectives i ajuda la societat.

Sobre Palau Vincles

Palau Vincles és el projecte sociomusical del Palau de la Música Catalana i va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social del cant coral.

Més enllà de la pràctica musical, el propòsit de Palau Vincles és aprofitar les eines que la música i concretament el cant ofereixen per al creixement personal d’infants i adolescents, tot incidint positivament en l’educació en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques i oferint noves oportunitats. La igualtat, la vitalitat, la il·lusió, l’esperança, les oportunitats, el compromís, la solidaritat, el respecte per la diferència són valors vinculats a Palau Vincles.

Podeu consultar aquí les bases del Concurs.

(fotografia de la passada edició del Palau Vincles FEST ©Elena Marco)

Palau Vincles, el projecte sociomusical del Palau, convoca el II concurs de composició de cant coral: la Cançó de l’Estiu de Palau Vincles