Palau Vincles Snowman videoclip fotograma desembre 2023

El Cor Juvenil de Palau Vincles, un dels cors del projecte social del Palau de la Música Catalana, ha estrenat avui el seu primer videoclip. En aquesta ocasió, i coincidint amb les dates nadalenques, el Cor Juvenil Palau Vincles, sota la direcció de Mariona Fernàndez, interpreta una versió del tema Snowman de la cantautora australiana Sia. El videoclip ha estat realitzat per Àlam Raja, amb producció sonora d’Enric Giné.

Es tracta del cinquè videoclip que produeix Palau Vincles, un format que suposa una eina per a reforçar el sentit de pertinença dels cantaires i les entitats socials i educatives amb qui es treballa des del projecte. Es tracta d’una iniciativa molt exitosa i molt ben rebuda per compartir la força i l’energia creativa d’un grup de joves entorn la música, que a més es posa a l’abast de tothom a través de les xarxes socials i comptes de missatgeria.

El procés creatiu del videoclip s’ha treballat a través del lideratge col·lectiu per part de les trenta-tres integrants de la formació coral, des de l’ambientació fins al vestuari, la posada en escena i l’enregistrament. Aquesta metodologia de treball de Palau Vincles, contribueix a la millora del benestar emocional i esdevé un espai de creixement personal i col·lectiu.

Sobre Palau Vincles

Palau Vincles és el projecte sociomusical del Palau de la Música Catalana i va néixer l’any 2011 amb l’objectiu de fomentar la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social del cant coral.

Més enllà de la pràctica musical, el propòsit de Palau Vincles és aprofitar les eines que la música i concretament el cant ofereixen per al creixement personal d’infants i adolescents, tot incidint positivament en l’educació en valors, en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques i oferint noves oportunitats. La igualtat, la vitalitat, la il·lusió, l’esperança, les oportunitats, el compromís, la solidaritat, el respecte per la diferència són valors vinculats a Palau Vincles.

Podeu veure aquí el vídeo Snowman de Palau Vincles.

Podeu descarregar-vos aquí algunes imatges del vídeo.

Palau Vincles, el projecte social del Palau, estrena nou videoclip, una versió d’'Snowman' de la cantautora de pop Sia