Rosa Luxemburg, craTOr, Seward, Quimi Portet, Paul Fuster, Relando & Clara i 4t 1ª seran els altres protagonistes del cicle

Els concerts se celebraran a la Sala de Concerts, el Petit Palau i la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català.

La tercera edició del cicle BandAutors al Palau arriba el proper 17 d'octubre amb l'actuació de Nacho Umbert & La Compañía per presentar al Petit Palau el seu nou disc No os creáis ni la mitad. Una proposta que obrirà un cicle de concerts que un any més aposta per les formacions emergents de la música popular del nostre país i ens descobreix els nous talents que durant els darrers anys estan combinant el pop d'autor ambles arrels de la cançó i el folk, transformant l'escena musical actual.

Ja al mes de novembre, Rosa-Luxemburg presentarà a la Sala d'Assaig de l'Orfeó català el seu darrer projecte, àcid i crític, Classe Mitjana (7 de novembre). Els seguiran cratOR, que des de les terres de l'Ebre ompliran el Petit Palau amb el seu rock enèrgic i positiu apadrinat per Pep Sala (18 de desembre).

Seward, una de les darreres revelacions del nostre panorama musical, encetaran un 2013 a ritme electritzant i hipnòtic (Petit Palau, 12 de gener 2013), seguits per un dels grans: Quimi Portet, que ens presentarà a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana el seu vuitè disc Oh My Love, un repàs de la seva extensa i consolidada carrera en solitari (31 de gener de 2013). La reaparició a l'escena de Paul Fuster serà la propera sorpresa del cicle: folk amb caràcter provinent de Minnesota però veí de Cardona (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 11 de febrer de 2013). El mateix mes de febrer i en la mateixa sala escoltarem el fràgil i delicat pop dels lleidatans Renaldo & Clara (25 de febrer de 2013). El cicle es clourà el 13 d'abril de 2013 amb la presentació del disc debut de 4t 1a al Petit Palau, El món en un cafè.

Nacho Umbert inaugura el 17 d’octubre la nova edició del cicle BandAutors al Palau