Paul Lewis

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana lamenta anunciar que el pianista Murray Perahia, que tenia previst actuar el 8 de novembre al Palau de la Música Catalana, cicle Palau 100, ha cancel·lat la seva actuació per malaltia. Perahia serà substituït per Paul Lewis, considerat internacionalment com un dels pianistes més importants de la seva generació.

Paul Lewis interpretarà un programa romàntic, amb peces de Johannes Brahms, Joseph Haydn i Ludwig van Beethoven. El pianista anglès ha rebut prestigiosos premis, com el premi a instrumentalista de l’any de la Royal Philharmonic Society, dos premis Edison consecutius i tres premis Gramophone.

 

Atenció. Per al concert de Paul Lewis seran vàlides les mateixes entrades. Les persones que hagin comprat entrades per al concert de Murray Perahia i vulguin bescanviar-les o desitgin recuperar-ne els diners, es poden adreçar a Taquilles del Palau: presencialment (c/ Palau de la Música, 4-6), per telèfon trucant al 902 442 882 o per correu electrònic amb un missatge a [email protected]. Data límit per al bescanvi o retorn de l’import: divendres, 26 d’octubre.

 

Murray Perahia cancel·la per malaltia el concert al Palau de la Música Catalana i serà substituït per Paul Lewis