Moventia

Moventia renova el seu acord de col·laboració com a Mecenes Protector amb l'objectiu d'impulsar l'activitat artística de la Fundació Orfeó Català- Palau de la Música Catalana

Una acció que s'emmarca en el Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa de Moventia, en la seva expressió voluntària per a contribuir a fer una societat millor

Moventia renova un any més la seva col·laboració amb el Palau de la Música Catalana com a Mecenes Protector, per a contribuir a impulsar la programació artística de la Fundació Orfeó Catalá-Palau de la Música Catalana.

La companyia, referent en mobilitat sostenible, segueix en la seva aposta per promoure la cultura, que considera un sector clau per a reconstruir el teixit econòmic local i generar ocupació. Una acció que s'emmarca en el Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa de Moventia, creat amb la missió de contribuir de manera voluntària des de la companyia a construir una societat millor.

Així ho expressa Sílvia Martí, VP Corporativa, Comunicació Interna i Institucional de Moventia: “La cultura és un tractor d'inversions, ens dóna reputació com a país, i desafortunadament està patint molt amb els efectes de la pandèmia. Tot això, ens mou des de Moventia a continuar apostant un any més per aquesta entitat, que a través de la seva activitat, concerts i cors, promou la pràctica i la formació musical i, en definitiva, acosta el coneixement del patrimoni i la cultura catalana a un públic divers, reflex de la nostra societat”.

En paraules de Mariona Carulla, presidenta de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana: “Estem molt contents de continuar comptant en el nostre programa de mecenatge amb el suport de Moventia. Contribucions com les d'aquesta companyia són fonamentals per a impulsar la nostra activitat artística i continuar amb la nostra missió d'acostar la música a tots els públics”.

 

Sobre la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana és l'entitat que gestiona les activitats del Palau de la Música Catalana i dels cors del Orfeó Català. És una institució oberta, dinàmica i plural, que a través de la seva activitat, concerts i amb una especial atenció al cant coral, promou la pràctica i la formació musical, el coneixement del patrimoni i la difusió de la cultura entre un públic divers, reflex de la societat catalana. L'excel·lència, la participació, el compromís social, la catalanitat i la innovació són els valors que impulsen el posicionament estratègic de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, els mateixos que en 1905 van portar al Orfeó Català a construir el Palau de la Música i a consolidar el panorama coral del segle XX.

Sobre Moventia

Fundada en 1923 a Barcelona (Espanya), Moventia és una companyia experta en mobilitat sostenible en les seves dues divisions: Movento, dedicada a la mobilitat privada amb la comercialització i reparació de vehicles a través dels concessionaris oficials de 22 reconegudes marques, i Moventis, referent en la mobilitat pública amb serveis de transport urbà, interurbà i discrecional i, present en 5 països, dirigida a transport de passatgers, gràcies també a l'aposta del servei de la bicicleta pública. Compta amb una flota de 1.300 autobusos, 40 tramvies en operació, i comercialitza 27.000 vehicles nous i d'ocasió. Tot això és possible gràcies als seus 4.000 empleats.

Moventia se suma un any més al programa de mecenatge del Palau de la Música Catalana