20240127 WEB Guitar BCN-The Projcet Milladoiro_1920x1080

Milladoiro

Avís

Lamentem comunicar que, a causa de canvis en l'agenda de producció, el concert de Milladoiro previst al Palau de la Música Catalana el 27 de gener de 2024 queda cancel·lat.

IMPORTANT: l'import de les entrades es tornarà automàticament al mateix sistema des del qual van ser adquirides.

Fitxa artística

Milladoiro

Detalls

En actiu des del 1978, Milladoiro han esdevingut una referència indiscutible a l'àmbit del folk més arrelat, omplint espais i geografies a la recerca la bellesa darrera de cada pentagrama. La seva música parteix de la tradició galega amb substrat celta, i sempre ha apostat per la recuperació de melodies, ritmes i fins i tot instruments només presents a la rica tradició popular, plena de màgia, mites i sonoritats úniques.

Aquests veritables clàssics, que tenen poc a envejar a tòtems de l'escena com The Chieftains, actuaran al Palau de la Música Catalana el 27 de gener, en el marc del festival Guitar Bcn.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Gener 2024
    Dissabte
    20:30 h
    Sala de Concerts
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:De 25 a 48 euros
Organitza:The Project Music Company, S.L.

Milladoiro