Avui a les 14.00 hores s’ha tancat el termini de presentació de candidatures a la Junta Directiva de l’Orfeó Català, que hauran de ser ratificades demà per la Mesa Electoral.

Les eleccions se celebraran el 24 de juliol en Assemblea General i seguidament es proclamarà guanyadora la candidatura més votada.

 

Avui, 24 de juny, a les 14.00 hores ha finalitzat el termini de recepció de candidatures per a les eleccions a la Junta Directiva de l’Orfeó Català. La candidatura encapçalada per Mariona Carulla i la liderada per Pau Duran han estat les dues úniques que s’han presentat per optar a la Presidència de l’entitat.

La Mesa Electoral, integrada per dos membres de la Junta Directiva sortint i dos socis escollits per sorteig entre els membres de l’Orfeó Català, es constituirà demà i decidirà si les candidatures presentades compleixen els requisits.

Les eleccions se celebraran el proper 24 juliol en Assemblea General i un cop finalitzada la votació, el president de la Mesa Electoral iniciarà públicament l’escrutini dels vots vàlidament emesos i proclamarà escollida la candidatura que hagi obtingut el major nombre de vots. Un total de 1.225 socis dels 1.780 que té actualment l’Orfeó Català podran exercir el seu dret de vot perquè tenen més de dos anys d’antiguitat, són majors d’edat i estan al corrent de pagament de la seva quota.

Més informació aquí

Mariona Carulla i Pau Duran presenten les seves candidatures per presidir l’Orfeó Català