El cicle BandAutors al Palau tanca l’edició d’aquest 2015 amb l’actuació de Marina BBFace & The Beatroots el proper dissabte, 25 d’abril (Petit Palau, 21 h), amb la presentació oficial del seu primer àlbum: Still beating. El disc ve carregat de funk i energia, ritmes trepidants i un groove imparable, gràcies a les àmplies inquietuds musicals de la cantant Marina BBFace, àlter ego de Marina Torres, exvocalista de The Pepper Pots, i de la resta dels components de la banda: Frank Montasell, Hèctor Moras, Raúl Pérez i Oriol Pidelaserra.

Marina Torres va iniciar aquest projecte personal, després de deixar The Pepper Pots, amb la intenció de desenvolupar les seves pròpies inquietuds musicals, que van del funk al soul. D’aquí nasqué Marina BBface & The Beatroots, un projecte en el qual tenen cabuda el bagatge de cada un d'ells i que dóna com a resultat la suma del funk més juganer amb la intensitat del soul i el desvergonyiment del rock. Amb el seu primer EP, Time to begin, la banda es va consolidar com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra espanyola. Aquest EP va ser el punt de partida d’una formació que va guanyant solidesa dia rere dia, en part gràcies al seu impecable directe, però també perquè va definint un estil propi que beu de diferents i clares influències.

El cicle BandAutors al Palau, que aposta per la música feta a casa nostra i presenta personalitats artístiques destacades del panorama actual, ha ofert enguany un total de sis concerts, amb les actuacions de Clem Snide & Senior, Brossa Quartet de Corda amb Judit Neddermann, The New Raemon, Ferran Palau, Gemma Humet i ara Marina BBFace & The Beatroots. Tots aquest artistes han presentat oficialment els seus darrers treballs discogràfics.

Marina BBFace & The Beatroots clouen el cicle BandAutors al Palau el proper dissabte amb la presentació de l’àlbum Still Beating