Demà divendres, 14 de març, a les 21 h, al Petit Palau, l'artista barcelonina Maria Rodés inicia la gira de presentació del seu darrer disc, Maria Canta copla. Durant el concert, corresponent al cicle BandAutors al Palau, repassarà el seu repertori combinant-lo amb aquest darrer treball, una mirada transparent al gènere musical de la copla, tot situant-lo en un context inèdit, lliure d'academicismes.

Després de dos discos en solitari i de col·laborar amb artistes com Ramón Rodríguez (The New Raemon) o Raúl Fernández (Refree), la cantant i compositora Maria Rodés ens sorprèn en aquest CD homenatjant la pena i el desassossec com a fonts d'inspiració artística. Passades pel seu sedàs, recupera i reinterpreta joies de la música popular andalusa d'artistes com Marifé de Triana, Imperio Argentina, Rocío Jurado, Concha Piquer o Sara Montiel.

El concert és el cinquè de BandAutors al Palau. Cicle que es tancarà el proper 21 de març a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català amb l'actuació de DUOT, el duo format per dos dels músics més inquiets de l'escena catalana: el bateria Ramon Prats i el saxofonista Albert Cirera.

Maria Rodés comença demà al Petit Palau la gira de presentació del seu darrer treball, 'Maria Canta copla', en el cicle BandAutors