20241217 WEB 56 Festival Jazz-De Cajón MJ Llergo_1920x1080

María José Llergo

Fitxa artística

María José Llergo 

Detalls

María José Llergo torna al nostre festival per debutar finalment al Palau de la Música Catalana. Després d’haver presentat el seu últim treball discogràfic, Ultrabelleza, durant la passada edició, i amb un rodatge en directe de molts mesos, Llergo proposa ara un concert especial que promet sorpreses i valors afegits.  

“El poder transformador de la belleza no entiende ni de estilos ni de formas. Lo ocupa todo y es capaz de llenar de luz los cuerpos opacos. Y sacar lo bueno absolutamente de todo”, va explicar l’artista cordovesa sobre l’eix conceptual d’Ultrabelleza. La seva música planteja una declaració d’intencions a la recerca d’una visió artística autèntica que va més enllà del flamenc, amb un mestissatge que troba espais inèdits a través de fórmules avantguardistes, cert misticisme sanador i, tancant el cercle, una atemporalitat d’essència molt humana. I en tornarem a ser testimonis, ara al Palau. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 17 Desembre 2024
    Dimarts
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 26 a 48 €
Organitza:The Project Music Company, S.L.

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

María José Llergo