La violinista Leticia Moreno, que s'està situant com una de les violinistes espanyoles més reconegudes dins i fora de les nostres fronteres, presentarà a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana el dimecres 22 de gener, a les 20.30 h, el disc que ha enregistrat recentment amb el segell Deutsche Grammophon: Spanish Landscapes. Proposada conjuntament pel Palau de la Música Catalana i L'Auditori al cicle ECHO Rising Stars, Moreno oferirà concerts a 20 sales de reconegut prestigi d'Europa.

Després de les seves actuacions al Musikverein i la Cité de la Musique, entre d'altres, Moreno arribarà al Palau acompanyada al piano d'Ana-Maria Vera. El concert serà un viatge apassionant a l'essència musical espanyola a través d'algunes de les obres de cambra més representatives i inspirades del repertori espanyol. Al costat d'aquestes peces, interpretaran una joia de la música de cambra com és la Sonata per a violí de César Franck; la Sonata per a violí i piano de Claude Debussy, inusualment curta i que suposa un desafiament entre el violí i el piano, i Tzigane de Maurice Ravel, una partitura farcida de reptes tècnics per a lluïment de qui la interpreta.

Enguany, el Palau de la Música Catalana i L'Auditori presenten set solistes i formacions escollides pels membres  de l'European Concert Hall Organisation (ECHO),  l'associació dels auditoris i sales de concerts més importants d'Europa, en el cicle ECHO Rising Stars.

Leticia Moreno presenta al Palau el seu darrer disc, Spanish Landscapes, en el marc de la gira ECHO Rising Stars