El proper diumenge, 25 d’octubre de 2015, el Palau de la Música Catalana ofereix dues activitats adreçades a famílies: el concert-espectacle Jazz en viu... Swing! (12 h, Sala de Concerts) i Zig Zag, passets al Palau, un taller-concert adreçat a nens i nenes d’1 a 2 anys en triple sessió (11, 12.30 i 16.30 h, Petit Palau). Ambdues propostes corresponen al cicle Concerts Familiars al Palau, pensat i creat perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans en un entorn únic.

Jazz en viu... Swing és un espectacle que vol apropar el jazz a tots els públics a partir de 8 anys, per reviure en família moments emblemàtics i històrics d’aquest gènere musical. Acompanyats pels músics de l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, dirigits pel trompetista David Pastor, amb l’espectacular veu de Susanna Sheiman i la conducció del reconegut actor i cantant Miquel Àngel Ripeu, es proposa un recorregut imaginari per conèixer diferents estils de jazz: des del dixie al swing, el blues, el gòspel, les work songs, les jam sessions... Al llarg d’aquest viatge es descobrirà la força de la veu i les immenses possibilitats tímbriques d’aquest instrument: des de les maneres més clàssiques i tradicionals fins a les més modernes, com la improvisació vocal o l’scat (imitació vocal d’algunsinstruments de la big band). El concert-espectacle també inclou mostres de dansa (lindy hop i tap) com a manifestació artística vinculada a l’origen d’aquesta música. (Preu únic: 15 €).

I per als nens d’1 a 2 anys torna l’exitós Zig Zag, passets al Palau, una sessió inoblidable de música i recursos educatius per acompanyar pares i fills en la descoberta col·lectiva del fet musical, a fi de multiplicar la intensitat de cada instant viscut. Cançons, jocs, danses i moltes emocions compartides al Petit Palau en un taller-espectacle conduït per Marta Fiol. (Preu adults: 14 € / Preu infants: 6 €).

Les famílies són les protagonistes aquest diumenge al Palau amb espectacles i tallers adreçats a petits i grans