COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Les famílies són les protagonistes aquest diumenge al Palau amb espectacles i tallers adreçats a petits i grans

El proper diumenge, 25 d’octubre de 2015, el Palau de la Música Catalana ofereix dues activitats adreçades a famílies: el concert-espectacle Jazz en viu... Swing! (12 h, Sala de Concerts) i Zig Zag, passets al Palau, un taller-concert adreçat a nens i nenes d’1 a 2 anys en triple sessió (11, 12.30 i 16.30 h, Petit Palau). Ambdues propostes corresponen al cicle Concerts Familiars al Palau, pensat i creat perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans en un entorn únic.

Jazz en viu... Swing és un espectacle que vol apropar el jazz a tots els públics a partir de 8 anys, per reviure en família moments emblemàtics i històrics d’aquest gènere musical. Acompanyats pels músics de l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, dirigits pel trompetista David Pastor, amb l’espectacular veu de Susanna Sheiman i la conducció del reconegut actor i cantant Miquel Àngel Ripeu, es proposa un recorregut imaginari per conèixer diferents estils de jazz: des del dixie al swing, el blues, el gòspel, les work songs, les jam sessions... Al llarg d’aquest viatge es descobrirà la força de la veu i les immenses possibilitats tímbriques d’aquest instrument: des de les maneres més clàssiques i tradicionals fins a les més modernes, com la improvisació vocal o l’scat (imitació vocal d’algunsinstruments de la big band). El concert-espectacle també inclou mostres de dansa (lindy hop i tap) com a manifestació artística vinculada a l’origen d’aquesta música. (Preu únic: 15 €).

I per als nens d’1 a 2 anys torna l’exitós Zig Zag, passets al Palau, una sessió inoblidable de música i recursos educatius per acompanyar pares i fills en la descoberta col·lectiva del fet musical, a fi de multiplicar la intensitat de cada instant viscut. Cançons, jocs, danses i moltes emocions compartides al Petit Palau en un taller-espectacle conduït per Marta Fiol. (Preu adults: 14 € / Preu infants: 6 €).