El concert suposa el recital que havia de fer el passat 21 de maig i que va posposar per malaltia

La soprano russa Anna Netrebko oferirà aquest dimecres, 17 de desembre, a les 20:30h, al Palau de la Música Catalana, un concert amb grans àries de Giuseppe Verdi i del repertori verista. Reconeguda com la soprano més admirada del moment i reina indiscutible dels teatres d’òpera més importants del món, Netrebko debutarà al Palau de la Música Catalana per presentar fragments daurats de la literatura operística que encaixen amb el temperament i la personalitat de la soprano. El concert suposa el recital inicialment previst per al 21 de maig, posposat per malaltia de la soprano, i que ja havia despertat la màxima expectació amb totes les localitats exhaurides.

En el concert de dimecres, Anna Netrebko, que actuarà acompanyada de l’Orquestra Simfònica del Vallès, del tenor Yusif Eyvazov i sota la direcció de Massimo Zanetti, presentarà una galeria de personatges en la qual, a banda de la qualitat del cant, cal subratllar el perfil psicològic de les heroïnes. Totes les àries d’aquesta actuació exigeixen un timbre jove i una important dosi de sensualitat, innocència, astúcia i passió.

L’amor en alguns dels seus estats vertebra el programa del concert: viscut des de l’esperança (Il trovatore), l’egoisme (Macbeth), l’hedonisme (Manon Lescaut), la passió i la gelosia (Otello) o el sacrifici (Andrea Chénier).

Les entrades ja adquirides per al recital del 21 de maig que es va ajornar són vàlides per a aquest concert. 

La soprano russa Anna Netrebko actua dimecres al Palau amb les entrades exhaurides