Tossudament Llach

S’oferiran dos concerts, a les 19.00 i a les 21.30 h, amb la participació de Beth, Manu Guix, Elena Gadel, Roder Padullés i la Polifònica de Puig-reig 

El proper dilluns, 5 de juliol, en una doble sessió, a les 19.00 i a les 21.30 h, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presentarà al Palau de la Música Catalana l’àlbum Tossudament Llach (2016). Un recull de les peces més emblemàtiques de la trajectòria del cantautor Lluís Llach, amb la participació dels cantants Beth, Manu Guix, Elena Gadel, Roder Padullés i la Polifònica de Puig-reig, sota la direcció de Francesc Cassú.

El concert, emmarcat en el cicle Tardes al Palau, proposa gaudir de les cançons de Llach que han esdevingut patrimoni col·lectiu, com Companys, no és això, Que tinguem sort, L’estaca, Cal que neixin flors a cada instant, Viatge a Ítaca o Laura, entre d’altres.

“Tot un univers que devem a un creador polièdric, amb capacitat per sorprendre’ns des de ja fa molts anys”, tal com explica el compositor i crític musical Josep Pascual en el programa de mà del concert. “Les cançons de Llach des del principi de la seva activitat com a compositor han gaudit d’una rebuda entre el públic que els fa justícia. Mai ingènues però sempre tendres i d’un alè poètic encisador, aquelles primeres cançons ja resten com mostres d’una creativitat popular veritable que ha esdevingut patrimoni col·lectiu”, afegeix.

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presenta dilluns al Palau Tossudament Llach, amb les obres més emblemàtiques del cantautor