Dimecres vinent, 2 d'octubre, a les 20.30 h la pianista georgiana Khatia Buniatishvili inaugurarà la temporada 2013-14 de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. El concert, emmarcat en el cicle Palau 100, oferirà un programa molt exigent en què la prodigiosa pianista afrontarà peces tan celebrades com ara  Quadres d'una exposició de Mussorgski i La valse de Ravel. Al seu costat interpretarà els Scherzi núm. 2 i núm. 3 de Chopin i tres Lieder de Schubert-Liszt.

Per a la Fundació OC-PMC, organitzadora del cicle Palau 100, és un plaer presentar novament aquesta intèrpret, que ja va actuar al Palau el mes de novembre passat, i fer-ho amb un programa en què podrà desplegar les seves habilitats tècniques i interpretatives que li han permès conquerir els auditoris internacionals.

Buniatishvili, nascuda l'any 1987, va començar a tocar el piano als cinc anys i als sis va donar el primer concert amb l'Orquestra de Cambra de Tbilisi. Als deu anys va aparèixer a l'escena internacional i posteriorment va ser artista presentada per la Konzerthaus i el Muskverein de Viena al cicle ECHO Rising Stars. Convidada habitual a festivals internacionals és una de les artistes predilectes del públic de Barcelona, que els darrers anys ja ha tingut l'oportunitat de sentir-la en quatre ocasions.

Virtuosisme, musicalitat i intensitat són alguns dels adjectius que defineixen el seu art interpretatiu i que l'han portat arreu del món amb recitals en solitari i al costat d'orquestres i directors de prestigi amb gires internacionals

La pianista Khatia Buniatishvili inaugura la temporada 2013-14 de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana amb un recital el proper 2 d’octubre