La Fundación Divina Pastora ha signat un conveni amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per patrocinar Clavé XXI, la iniciativa social del Palau de la Música Catalana que a partir de la pràctica coral té com a objectiu fomentar la inclusió social d’infants i joves. D’aquesta manera la Fundación Divina Pastora, Mecenes Protectora de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música des del maig de 2013, hi consolida encara més la seva vinculació.

El projecte Clavé XXI, que també rep la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, va néixer ara fa cinc anys des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral, i amb la voluntat d’estendre l’acció de la Fundació OC-PMC al seu entorn. Enguany ja compta amb 63 formacions corals d’entitats socials i escoles de primària de Barcelona, que impliquen un total de 1.250 infants i joves (per a més informació sobre Clavé XXI, clica aquí).

Des de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana es vol agrair el suport d’empreses i entitats, com la Fundación Divina Pastora, que al costat de 65 companyies i particulars contribueixen, amb les seves aportacions econòmiques, a dinamitzar la vida artística de la Fundació OC-PMC. Una col·laboració que es vehicula amb el programa de mecenatge que impulsa el Palau i que permet aquest vincle amb un dels símbols més genuïns de la cultura catalana. Com a contraprestació, el Palau ofereix diversos avantatges als Amics Benefactors, Col·laboradors, Mecenes Protectors i Mecenes d’Honor, com són: cessió de sales, entrades per a concerts, publicitat o bé donacions amb prestacions fiscals.

Sobre la Fundación  Pastora
La Fundación Divina Pastora és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu prestar atenció a persones amb alt risc d’exclusió social i està orientada a la promoció d’obres socials, benèfiques, medicosanitàries i de protecció de la salut. Així mateix, col·labora amb diferents entitats per impulsar la formació i informació en els àmbits educatiu, esportiu, mediambiental i de protecció de l’art i la cultura, tot fomentant-hi la docència, la formació i la recerca.

Més informació: www.divinapastora.com

La Fundación Divina Pastora patrocina Clavé XXI, el Projecte Social del Palau de la Música Catalana