Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

La Fundació Castell de Peralada col·labora en el patrocini del Palau de la Música Catalana

La Fundació Castell de Peralada ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per patrocinar les activitats que realitza l’entitat. Mitjançant aquest acord, la Fundació Castell de Peralada esdevé Col·laborador de la Fundació OC-PMC.

Des de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana es vol agrair el suport d’institucions com la Fundació Castell de Peralada, que al costat d’altres companyies i particulars contribueixen, amb les seves aportacions econòmiques, a dinamitzar la vida artística de la Fundació i l’activitat dels seus cors. Una col·laboració que es vehicula amb el programa de mecenatge que impulsa el Palau i que permet aquest vincle amb un dels símbols més singulars de la cultural catalana.

Sobre  la Fundació Castell de Peralada

La Fundació Castell de Peralada té com a finalitat estimular, organitzar i fomentar tot tipus d’activitats culturals, entre les quals té un lloc destacat el Festival Internacional de Música Castell de Peralada. Són també finalitats de la Fundació l’ajut, promoció i organització d’activitats esportives, així com les activitats de marcat caràcter assistencial, cívic i de foment de l’economia social.

Més informació: www.grupperalada.com