La Fundació Castell de Peralada ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana per patrocinar les activitats que realitza l’entitat. Mitjançant aquest acord, la Fundació Castell de Peralada esdevé Col·laborador de la Fundació OC-PMC.

Des de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana es vol agrair el suport d’institucions com la Fundació Castell de Peralada, que al costat d’altres companyies i particulars contribueixen, amb les seves aportacions econòmiques, a dinamitzar la vida artística de la Fundació i l’activitat dels seus cors. Una col·laboració que es vehicula amb el programa de mecenatge que impulsa el Palau i que permet aquest vincle amb un dels símbols més singulars de la cultural catalana.

Sobre  la Fundació Castell de Peralada

La Fundació Castell de Peralada té com a finalitat estimular, organitzar i fomentar tot tipus d’activitats culturals, entre les quals té un lloc destacat el Festival Internacional de Música Castell de Peralada. Són també finalitats de la Fundació l’ajut, promoció i organització d’activitats esportives, així com les activitats de marcat caràcter assistencial, cívic i de foment de l’economia social.

Més informació: www.grupperalada.com

La Fundació Castell de Peralada col·labora en el patrocini del Palau de la Música Catalana