L’espectacle, amb música d’Albert Guinovart,  reflexiona amb humor sobre l’ús i la dependència del telèfon mòbil

La Coral Cantiga de Barcelona ofereix el proper dimecres, 4 de març, al Palau de la Música Catalana (20.30 h), dins el Cicle Coral de l’Orfeó Català, l’espectacle Mobília o La vita è mobile, un espectacle amb música d’Albert Guinovart, escrit pel guionista Piti Español i amb direcció teatral de Joan Lluís Bozzo i direcció musical del titular del cor, Josep Prats. Aquest concert al Palau de la Música Catalana es presenta com una activitat associada al GSMA Mobile World Congress, i serà subtitulat en anglès.

Mobília o La vita è mobile, coproducció de la Coral Cantiga i l'Orquestra de Cambra Terrassa 48que es va estrenar a Terrassa el novembre de 2013, és una cantata que gira al voltant de la comunicació telefònica i dels mòbils com a aparells que la fan possible. Amb l’acompanyament de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48, l'espectacle té com a protagonistes dos cantants solistes, Mariona Castillo i Marc Pujol, encarregats de narrar una història a través de la qual es reflexiona, amb molta ironia i humor, sobre l'ús i la dependència que la societat actual té dels mòbils.

Mobília juga amb moviments escènics poc freqüents en cantates d’aquesta mena: els cantants, la coral i fins i tot els músics es mouen per l’escenari, juguen amb els seus mòbils, se separen en bàndols, canten entre el públic, tot amb la intenció de bastir un espectacle d’una hora de durada que és dinàmic, entretingut i sobretot que provoca emocions i atrapa els espectadors.

Mobília o La vita è mobile està de gira per Catalunya i els propers concerts seran a Manresa (8 de març, Teatre Kursaal) i Vila-seca (13 de març, Auditori Josep Carreras).

La Coral Cantiga ofereix l’espectacle Mobília o La vita è mobile al Palau de la Música Catalana, emmarcat en el Mobile World Congress