20240525 WEB La Cinquena de Txaikovski OSV Xavi Puig

La 'Cinquena' de Txaikovski

—Orquestra Simfònica del Vallès & Puig

Fitxa artística

Carles Pachón, baríton
Orquestra Simfònica del Vallès
Xavier Puig, director

Programa

A. Holmès: La nuit et l’amour
G. Mahler: “Ging heut’morgen übers Feld” i “Ich hab’ein Glühend Messer” (de Lieder eines fahrenden Gesellen); “Revelge”, “Rheinlegendchen” i “Des Antonius von Padua Fischpredigt” (de Das Knaben Wunderhorn); “Ich bin der Welt abhanden gekommen” (de Rückert Lieder); i “Trost im Unglück” (de Das Knaben Wunderhorn)
P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 5, en Mi menor, op. 64

Detalls

La Simfonia núm. 5 de Txaikovski és una obra mestra musical que enclou l’essència de les emocions humanes amb una força i una passió inigualables. Composta entre els anys 1888 i 1889, és considerada una de les obres més importants i influents del repertori simfònic romàntic.

Amb una introducció majestuosa i intensa, la Simfonia núm. 5 ens mena a un viatge musical emocionant. Des de les primeres notes es crea una atmosfera de melancolia i introspecció, tot desvetllant la profunditat emocional que caracteritza aquesta obra.

La Simfonia núm. 5 de Txaikovski és una obra inoblidable, plena de passió, intensitat i emotivitat. A través dels seus moviments, ens transporta a un món interior ple d’emocions i ens embolcalla amb la seva bellesa atemporal. És un veritable regal per als amants de la música clàssica i una experiència transformadora per a tots els qui l’escolten.

A més, el baríton català Carles Pachón, que actualment ja gaudeix d’una gran projecció internacional, interpretarà una selecció de cançons de Gustav Mahler i escoltarem La nuit et l’amour de la compositora Augusta Holmés.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 25 Maig 2024
    Dissabte
    18:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 20 a 68 euros
Organitzen:Orq.Simfònica del Vallès i Fundació Orfeó Català-Palau de la Música
Amb el suport de:

Taquilles

C/ Palau de la Música, 4-6,
08003 Barcelona
T. 932 957 207 
[email protected]

De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

La 'Cinquena' de Txaikovski